"OKU-YORUM Projesi"

"OKU-YORUM"Projesi Kapsamında Okulumuzda 3 Adet Kitap Okuma Takımı Oluşturulmuş ve Takımlarımız Belirlenen Kitapları Okumaya Başlamışlardır.

04.04.2023 56

15-04-202315-04-202315-04-2023Proje kapsamında okulumuzda 3 adet takım oluşturulmutur. Kitap olarak ise Cahit ZARİFOĞLU'nun Yörükdede ile Padişah,Ömer SEYFETİN'in Yalnız Efe,Vehbi VAKKASOĞLU'nun Akif Dede ve İskender PALA'nın İki Dirhem Bir Çekirdek adlı kitapları belirlenmiştir. Belirlenen kitaplar öğrencilermize dağıtılmış ve kitaplar okunmaya başlanmıştır.Projeyle öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan ,eleştirilen, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran, geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi haline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve mesleki gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amaçlanmaktadır.