Başkavak İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: TPaydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, köklü medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Güvenli ve huzuru bir ortamda, öğrenmeyi öğrenen, kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde, dini, milli ve ahlaki değerlere sahip, gerekli ve zamanında dayanışmaya girebilen, kendine ve başkalarına saygılı, hoşgörü sahibi başarılı, İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.20-15.15
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Sportif Etkinlikler: Futbol Turnuvası- Voleybol Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Tubitak-eTwinning
Diğer Hususlar: Ezan Yarışması- Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması- 40 Hadis Yarışması- Zeka Oyunları Turnuvaları

Telefon - Müdür Tel 0506 839 70 52

WEB - https://baskavakiho.meb.k12.tr